خداوند براي هر دردي درمان آن را آفريد . نجات بشريت با طب سنتي ايران . مردم ايران هزاران سال تنها با روشهاي درماني و پيشگيري طب سنتي خود حفظ سلامتي و درمان درد کردند . با عرض پوزش از شما عزيزان ، سايت هنوز در حال تکميل مطالب و محتويات علمي است و زبان لاتين سايت نيز در آينده نزديک آماده مي شود.
نمایش مطلب

تغذيه ايراني :

تغذيه جزئي از زندگي ايرانيان بوده است. يعني در زندگي عادي آداب تغذيه رعايت شده تا سلامتي حفظ شود ،  به همين دليل ايرانيان قوي ترين و سالم ترين مردم دنيا بوده اند . تغذيه در ايران مثل بسياري از روشهائي كه گفتيم تدابير بسيار ارزشمندي دارد ، غذاي ايراني طبيعي بوده و هيچ ماده افزودني نداشته است . اكثر مواد غذائي گياهي و معدني بوده و غذاي حيواني در رتبه ي دوم قرار داشته است. چون گياهان از نظر جنس و مبدأ خلقت به انسان نزديك ترند ،  اما حيوانات ابتدا گياه مي خورند بعد رشد مي كنند و در مرحله ديگر غذاي انسان هستند ،  مسيري كه گياه در بدن حيوان طي مي كند تا به بدن انسان برسد ، مي تواند منشأ تحولاتي باشد ، که اين تحولات در بسياري از مواقع ، مضر بوده و سموم مختلفي را توليد مي كند ،  به همين دليل غذاي گياهي نسبت به غذاي حيواني بيشتر توصيه شده است . نحوه آماده كردن غذا و ظروف غذا نيز طبيعي بود تا سلامتي غذا را حفظ كند ، بهترين ظروف غذا مسي وسنگي بوده و بهترين آماده كردن غذا به صورت كبابي و آب پز مي باشد  و كمتر از غذاهاي سرخ كدني استفاده شده است . نحوه استفاده از غذا بر اساس مزاج انسان و مزاج غذا است . در همين راستا غذاها را براساس سردي ، گرمي ، تري و خشكي تقسيم كرده اند . به عنوان مثال انگور گرم و تر ، خيار سرد و تر ، برنج سرد و خشك و زنجفيل گرم و خشك است و به همين ترتيب براي تمام غذاها مزاجي مشخص تعيين شده است . هر كس مزاج گرم دارد بايد غذاهاي سرد بيشتر از گرم استفاده كند و برعكس كسي كه مزاج سرد دارد بايد غذاي گرم تر بيشتر از سردي استفاده كند . در فصول مختلف ، ايرانيان ، غذاهاي مختلفي مصرف مي كردند . چون هر فصل داراي مزاجي خاص است . زمستان سرد و تر ، بهار گرم و تر ، تابستان گرم و خشك و پاييز سرد و خشك است ،  پس بايد در زمستان غذاهاي گرم وخشك بيشتر ، در بهار غذاهاي سرد و خشك ، تابستان سرد و تر و در پاييز غذاهاي گرم تر و بيشتر مصرف بشود .

آداب تغذيه در ايران با روشهاي تغذيه جديد و مدرن كاملاً متفاوت است . اكثر روشها و توصيه هاي تغذيه جديد و مدرن بيماريزا و مضراست و به هيچ عنوان در طب سنتي ايران توصيه نمي شود ، كه به بعضي از اين تفاوت ها اشاره مي كنم . در تغذيه ايراني ظروف غذا سنگي يا مسي است ، كه شفابخش بوده و در حفظ سلامتي اثر مستقيم دارند ،  اما در زندگي مدرن از ظروف تفلون آلومينيومي و پلاستيكي بيشتراستفاده مي شود، كه تنها مفيد نيستند بلكه اكثرا مضر و حتي سرطان زا هستند . در تغذيه ايراني رعايت مزاج از مهمترين اصول است ، اما درتغذيه مدرن هيچ اثري از توصيه مزاجي نيست و مزاج در آن جايگاهي ندارد ،  ايراني تا غذا با مزاجش سازگار نباشد استفاده نمي كند ، اما در مدرنيسم مي گويند ، اين غذا را مصرف كن ، مهم نيست كه چه مزاجي دارد .

در تغذيه ايراني دو وعده ي غذا در روز آن هم صبحانه و شام توصيه مي شود و شام اول شب است . اما در تغذيه مدرن شام را دشمن مي دانند و مي گويند ساده استفاده شود و بيشتر سه وعده غذائي توصيه مي شود . در تغذيه ايراني غذا به صورت طبيعي استفاده مي شود ،  اما در تغذيه مدرن اكثر غذاها يخ زده ، پاستوريزه شده و ..... استفاده مي شود ، كه به همين دليل ماده مؤثره ي غذا در اثر اين اعمال از بين مي رود . در تغذيه ايراني روغن حيواني ، نان طبيعي بخصوص سنگك ، نمك بدون يد و آب چشمه توصيه مي شود . كه همگي شفابخش هستند اما در تغذيه مدرن روغن نباتي با مواد افزودني ، نان ماشيني ، نمك يد دار و آب معدني كه در ظروف نگهداري مي شود توصيه مي شود كه همگي مضر هستند . در تغذيه ايراني به هيچ عنوان مواد افزودني توصيه نمي شود ، اما در تغذيه مدرن اكثر غذاها با مواد افزودني كه بسيار مضرو در بعضي موارد سرطان زا هستند استفاده مي شود . و نتيجه اينكه تغذيه ايراني ، طبيعي ، شفا بخش و دواي همه دردهاست .
 

 

انتخاب غذا بر حسب طبع و مزاج فرد

در طب ايراني تئوري بنياديني داريم به نام اخلاط چهارگانه (سودا و صفرا و بلغم و خون) و نيز مفاهيم سردي و گرمي كه اساس اين طب و تمام راه كارهاي بهداشتي و درماني آن بر اين تئوري و مفاهيم بنا نهاده شده است. غذا و اصول تغذيه نيز از اين تئوري اخلاط چهارگانه و سردي و گرمي پيروي مي‌كند.

هر انساني به طور سرشتي و ژنتيكي داراي طبيعتي است كه يا سرد است يا گرم . طبيعت گرم يعني فرد گرمايي است (تحمل گرما را ندارد و هواي خنك براي وي مناسبتر است) در زمستان لباس كم مي‌پوشد. آب زياد مي‌خورد. ميل به خنكي‌ها و غذاهاي سرد نظير ماست و خيار و ترشي دارد. در صورت مصرف غذاهاي گرم نظير عسل و خرما و دارچين ، بدن او دچار التهاب شده و ممكن است جوش و خارش و كهير پيدا كند. صورت او سرخ و دستانش داغ است، پر انرژي است . طبيعت سرد يعني فرد سرمايي است (تحمل سرما را ندارد و هواي گرم براي وي مناسب تر است) در زمستان لباس زياد مي‌پوشد. آب كم مي‌خورد. ميل به گرمي‌ها و غذاهاي گرم نظير عسل و كنجد ، زنجبيل و شيريني‌ها دارد. در صورت مصرف غذاهاي سرد نظير ماست ، خيار ، دوغ ، گوشت گوساله دچار ناراحتي‌هايي نظير آبريزش دهان ، پرخوابي ، درد اندام‌ها و استخوان درد ، سستي عضلات و كسالت و بي حالي و بي حوصلگي خواهد شد. به غير از گرمي و سردي طبيعت خشكي و تري هم داريم. امتزاج خشكي و تري و گرمي و سردي صفات اخلاط چهارگانه را تشكيل خواهد داد.

اخلاط چهارگانه تركيباتي هستند سيال و مايع كه بدين گونه شكل مي‌گيرند :

غذايي كه ما مي‌خوريم در كبد تغيير ماهيت داده و فعل و انفعالاتي روي آن صورت مي‌گيرد و به چهار شكل در مي‌آيد : تركيبي قرمز متمايل به زرد به نام صفرا ، كه به هضم غذا كمك مي‌كند ، حركات روده را مي‌افزايد ، مسير گردش خون در عروق را باز مي‌كند ، تيزي و حدت ذهن مي‌دهد و كاركرد مغزي را مي‌افزايد. صفرا ضد عفونت‌هاست. صفرا از تمام خلط‌ها سبك تر بوده و در صدر خواهد ايستاد. تركيب ديگر سرخ رنگ است و نام دم يا خلط خون به خود مي‌گيرد كه حامل اكسيژن و مواد غذايي به بافت‌ها و سلول‌هاي بدن است و لايه‌ي دوم و پايين تر از صفرا خواهد ايستاد. تركيب سوم قرمز صورتي يا قرمز كم رنگ است كه پايين تر از دم (خون) خواهد ايستاد و بلغم نام دارد و وظيفه‌ي آن تسهيل كار مكانيكي و لغزش مفاصل روي هم ، تشكيل بافت عصبي و سلول‌هاي مغزي ، آب ميان بافتي و شبكه‌هاي لنفاوي مي‌باشد.

تركيب چهارم قرمز تيره و جگري رنگ است كه سودا نام دارد و پايين ترين لايه و سنگين ترين خلط است. وظيفه‌ي طبيعي آن تحريك اشتها ، تشكيل بافت استخواني خواهد بود. صفرا طبيعت گرم و خشك دارد. سودا طبيعت سرد و خشك دارد. دم طبيعت گرم و تر دارد. بلغم طبيت سرد و تر دارد.

اين اخلاط چهارگانه با يكديگر تعامل و تعادلي دارند كه در مسير گردش خون در جايگاه‌هاي طبيعي خود به ميزان تعريف شده و متعادل قرار گرفته و وظايف ذاتي خود را انجام مي‌دهند. مشكل درد و بيماري‌ها از آن جا آغاز مي‌گردد كه اين قرارگيري در جايگاه خاص به هم بخورد و يك يا چند خلط وارد جايگاه ديگري شده (خلط نابجا) و يا اين كه كمتر و بيشتر از حد مورد لزوم در مكاني حضور يابند و يا اين كه كيفيت آن‌ها ضايع شده و به اصطلاح خلط‌هاي فاسد و بد تشكيل شود.

در عالم خلقت علاوه بر انسان‌ها تمام جانداران و حتي موجودات بي جان (گياهان ، جمادات ، نباتات ، حيوانات) و حتي رنگ‌ها و تصويرها و فضاها و هواها و جغرافياي سرزمين‌ها و داراي طبع و مزاج خاص خود هستند ، كه بحث جداگانه‌اي مي‌طلبد.

هر ماده‌ي غذايي بسته به طبع و مزاج خود ، وقتي وارد بدن مي‌شود موجب توليد اخلاط چهارگانه مي‌گردد. اما يك خلط را بيشتر توليد خواهد كرد. مثلاً كاهو طبع سرد و تر (بلغم زا) دارد و پس از مصرف آن خلط بلغم خون افزايش مي‌يابد. زنجبيل گرم و خشك است (صفرازا) و پس از مصرف آن خلط صفراي خون افزايش مي‌يابد و به همين شكل برنج سرد و خشك (سودازا) و انگور گرم و تر (خون ساز يا خون زا) است.
 

آداب تغذيه در طب سنتي ايران

غذا هم شفاست و هم بلا

خداوند براي تمام موجودات عالم غذاهائي مطابق ساختار بدن آنها آفريد . که هر موجودي برحسب نوع ساختار بدن و نياز خود براي رشد ، نمو وحفظ سلامتي از غذاي خاصي استفاده کند . در بين موجودات عالم ساختار بدن انسان بدليل آنکه جايگاه ويژه اي در عالم خلقت دارد مهمتر و پيچيده تر است . به طوري که مصرف غذا براي انسان همچون حساب رياضي داراي قواعد بسيار منظم و حساب شده است ، که اگر انسا ن بر اساس اين قواعد تغذيه کند به سمت سلامتي حرکت مي کند ، اما اگر در خلاف جهت اين نظم گام بردارد به سمت بيماري پيش خواهد رفت . در طب سنتي ايران ، قواعد و حساب و کتاب در تغذيه را آداب تغذيه مي گويند و به بياني ديگردر خلقت انسان و غذاي او ، رمز ورازي نهفته است که جزئي از قوانين نظام آفرينش است .

اما شايد خوانندگان ژرف نگر سايت درمان ايراني بپرسند ، آيا طب سنتي ايران کاشف اين اسرار خلقت در تغذيه است ؟ آيا اين مکتب حفظ سلامتي مي تواند پاسخگوي محققين علم تغذيه باشد ؟ و سوال مهمتر اينکه چطور مي شود به منابع علم تغذيه در طب سنتي ايران اعتماد کرد ؟

هر چند براي پاسخ گوئي به اين سوالات کليدي نياز به بيان فلسفه خلقت در نظام سلامتي داريم ، و بايد تاريخ پر افتخار طب سنتي ايران را مرور کنيم ،  اما در جلسات گذشته اشاره اي به هزاران سال حفظ سلامتي و درمان دردها در مکتب طب سنتي ايران کرديم و گفتيم سلامتي مردم ايران در طول هزاران سال ، بدون استفاده از کشورهاي ديگر، تنها در ايران و با دانش علم پزشکي ايراني حفظ شده است . در اين مکتب عظيم ، در طول زمان ،  با مطالعه ، تحقيق ، و از همه مهمتر کسب تجربه ، رمز و راز دانش تغذيه کشف شده و در طول هزاران سال به اجرا در آمده است . يعني مردم ايران با استفاده از آداب تغذيه خود در گذشته سالم ترين ، قوي ترين وشاد ترين مردم دنيا بوده اند . که ارزش اين دانش نجات بخش ، در قرن 21 حتي سازمان بهداشت جهاني را بر آن داشته است که از اين معلومات مجرب استفاده کند ، و در کشور ما در حال حاضر تخصص طب سنتي ايران در دانشگاههاي علوم پزشکي در حال تدريس است و آداب تغذيه در طب سنتي ايران به واحد هاي درسي دانشگاهي تبديل شده است و اين اتفاق ميمون ، يعني قبول ، و اعتماد مراکز علمي و پزشکي به آداب تغذيه در سنت ايرانيان است .

 آداب تغذيه :  

1-               نوع غذا :

-          مزاج غذا را بشناسيد و بر اساس مزاج انتخاب ، و ميل کنيد.

-         در يک ديدگاه کلي خانمها داراي مزاج سرد آقايان داراي مزاج گرم هستند.

-         آنهائي که مزاج گرم دارند: غذاهاي سرد بيشتر وغذاهاي گرم کمتر ميل کنند . وآنهائي که مزاج سرد دارند: غذاهاي گرم بيشتر و غذاهاي سرد کمتر ميل کنند.

-         مزاج خود را از پزشک طب سنتي سؤال کنيد.

-          حتماً طبيعي باشد و مواد افزودني به هيچ عنوان نداشته باشد.

-          غذاي حيواني کمتر و غذاي گياهي بيشتر ميل کنيد.

-          از غذاي سرخ کردني پرهيز کنيد. غذاي آب پز و کبابي بيشتر استفاده کنيد.

-          نان سنگک، روغن حيواني( روغن زرد) ، آب چشمه (که در کوزه نگهداري شود)و نمک طبيعي ميل کنيد.

-          از آب يخ ، غذاهاي بازاري وغذاهاي فريز شده و کنسرو شده پرهيز کنيد.

-          بجاي سالاد بيشتر سبزي جات ميل کنيد.

-          در هر فصل غذاي آن فصل را ميل کنيد.

2-               ظرف غذا :

-          بهترين ظروف غذا ، ظروف مسي ، ظروف سنگي  براي غذاو کوزه براي آب هستند.

-         به هيچ عنوان از ظروف تفلون وپلاستيکي استفاده نکنيد.

-        ديگ مسي ، سماور و قاشق برنجي، ملاقه و کفگير آهني ، سفره پارچه اي از نخ طبيعي و ليوان شيشه اي يا کاسه برنجي براي آب ، بشقاب مسي ، برنجي و.. استفاده کنيد.

3-               نحوه غذا پختن : 

-         غذا را به آهستگي بپزيد .

-         درحين غذا پختن بياد خدا وند باشيد و در آرامش وبا شادي غذا بپزيد . چون عصبانيت در حين غذا پختن مطمئن باشيد که در کيفيت غذاي شما موثر خواهد بود.

-         به هيچ عنوان از فر يا زود پز استفاده نکنيد.

-         غذائي که روي آتش طبيعي پخته شود بي نظير است اما اگر در آپارتمان زندگي مي کنيد در هفته يک بار در طبيعت غذاي تان را روي آتش طبيعي بپزيد.( البته مواظب طبيعت باشيد چون ضامن سلامتي ماست)

4-               نحوه غذا خوردن :

-         غذا را با نام وياد خدا آغاز کنيد.

-         غذا را با دست ميل کنيد .

-        خيلي آهسته غذا بخوريد.

-        غذا را خوب بجويد.

-         وسط غذا در حد امکان آب ننوشيد.

-         بلا فاصله بعد از غذا خوردن دراز نکشيد.

-         بدون کفش و با لباس را حتي غذا ميل کنيد .

-         قبل از سير شدن دست از غذا بکشيد.

5-                 غذا هاي خوب: عسل ، سرکه ، سکنجبين ، گوشت بره ، گوشت مرغ محلي ، گوشت ماهي دريا، برنج ايراني، نان سنگک ، روغن حيواني ، آب چشمه ، آب ميوه طبيعي ، سبزيجات با کود طبيعي ، ميوه با کود طبيعي ، آش هاي ايراني ، آبگوشت ايراني، چاي گياهي ، چاي سبز به جاي چاي سياه ، ادويه براساس مزاج و فصل، آبغوره ، .................

6-                 غذا هاي بد : چيپس ، آدامس ، بستني ، سس مايونز ، نوشابه گازدار ، پفک ، پيتزا ، شيريني بازاري ، شکلات ،سرخ کردني ها ، مرغ بازاري، زرشک پلو با مرغ ( بخصوص در زمستان) ، عدسي در هواي سرد ، کنسرو و کمپوت، گوشت گاو ...............


نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
آدرس سایت :
Captcha
کد تصویر بالا (حساس به بزرگی و کوچکی) : 


logo-samandehi

شيخ الرئيس نواسه علي سينا، ‌معروف به ابن سينا . به قولي در ماه صفر سال 370 هجري قمري(مطا بق 980 ميلادي ) از پدر بلخي ايي بنام عبدالله و مادر بخارايي بنام ستاره در قريه خورميثن(قريه اي ميان بلخ و بخارا)طفلي چشم به جهان گشود .كه نامش را حسين گذاشتند .

جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣
بـازدیـد امــروز :
کـل بازديد ها :
٣٧٧   نفر 
١٢٠٩٨٨٨١   نفر 
دیسک کمر  زالو درمانی  درمان نخاع  درمان نازایی  اصلاح مزاج  گیاه درمانی  بیمارستان امام علی بجنورد  شکایت  شفا  ارتوپد  نجات از جراحي  ديسک کمر  درد عصب ترجمينال  درد عصب سه قلو   30 سال درد  نجات ازقطع دست  شاگرد خدا  rescue the of trigeminal neuralgia  درمان سرطان  Blood cancer(Leukemia )treatment   سرطان خون  حجامت  Infertility Treatment  زالو درماني در بيمارستان   leech therapy  نجات يک دانش آموز از جراحي  طب سنتي ايران  درمان ايراني  Iranian Traditional Medicine  درمان ايدز بازالو درماني   treated AIDS  AIDS treated with leeches  درمان ايدز با بزاق زالو  آنتي بيوتيک در بزاق زالو  حمام ايراني  Iranian bath   زالو درماني ايراني  iranian leech therapy  زالو درماني مزاجي  iranian temper reform  اصلاح طبع  مصلح   منضج  اخلاط چهارگانه  صفرا   سودا  بلغم  دموي   مسهل  زالودرماني  ديگ مس  نان سنگک  روغن حيواني  عسل   دکتر حاج طالب  حاج طالب  موسيقي سنتي  معماري ايراني  طب ابراني   طب اسلامي   بوعلي سينا  سازمان بهداشت جهاني WHO  جرم شفا  Healing crime  شفايافتگان طب سنتي ايران  حفظ سلامتي  مکتب درماني طب سنتي  طب غربي  شرکت سينا توس   آموزشگاه گياهان داروئي حاج طالب    لال - زالو درماني  لال - زالو درماني - طب سنتي ايران  دکتر حاج طالبي  دکتر حسن حاج طالبي   سرطان تيروئيد  زالو درماني   فلج مغزي   آيت الله خامنه اي   مقام عظمي ولايت   استفتاء  افراد غير پزشک  دخالت درامور پزشکي   طب سنتي  احاديث و روايات   خدمات طب سنتي  پروانه خدمات طب سنتي  سوريازيس  پوست   اگزما  سرطان   کيست چرکي   دمل چرکي   آلوپسي آرآتا   ميوم رحم   rescue operation  سونوگرافي   myoma   uterine myoma   زخم پاي ديابتي   diabetic foot ulcers   درد عصب‌ سه‌ قلو   (نورالژي‌ تري‌ ژمينال‌)   trigeminal neuralgia  Hiccup   سکسه   شکستن آلت تناسلي  کپسول امپرازول  ريفلاکس  التهاب روده   التهاب معده   omeprazole capsules  Gastritis  Inflammatory intestinal  Colitis  Knee pain  درد زانو   زانو درد   درمان لک صورت  لک صورت  freckle  Treatment of freckle  freckle  carbamazepine tablets  کاربامازپين   carbamazepine tablets  hepatitis B treatment   hepatitis B  هپاتيت ب  hepatitis B treatment   hepatitis B treatment   hepatitis B treatment   hepatitis B treatment   زخم  زخم ديابتي   زخم مقاوم به درمان  Salvage surgery and death.  Ulcer  Vasculitis  Diabetic Foot Ulcers  طاسي  آلوپسي   Alopecia Treatment Arata  آلرژي تنفسي  مجتمع پزشکي طب سنتي حاج طالب  تهران  مشهد  واکسن آلرژي  Treatment allergic to 21 years breathing  ovarian cysts  کيست تخمدان   مجتمع پزشکي طب سنتي و مدرن دکتر حاج طالبي  Varicocele  واريکوسل  نازائي   فرزند طب سنتي  diabetic foot   قطع پاي ديابتي  مجتمع آموزشي درماني طب سنتي حاج طالب  foot is interrupted  زمان حجامت  بهترين زمان حجامت  blepharitis   بلفاريت  التهاب ابه پلکهاي چشمها  التهاب لبه پلک  طب موثر  blepharitis   blepharitis   blepharitis   مرکز غير قانوني طب سنتي   تعزيرات حکومتي   امين حميدي  شهسواري  روحاني معمم   فک پلمپ   شفايافتگان  درمان نازائي  عفونت مجراي اشکي  آهنربا در معده  هماتوم بعد از عمل   جوش صورت   هرپس چشمي  Abscesses treated by leech therapy  آکنه چرکي  فلج بلز   فلج عصب صورتي  Tumoral ulcer on the lip treated by leech therapy  Leukemia  Blood cancer  کودک سه ساله   معجزه  ديسکوپاتي  Treatment of Kidney Stones   سنگ کليه  درمان اگزوفتالمي  بيرون زدگي چشمها  نجات از قطع دست با زالو درماني  Saved from amputation with leech therapy  پونس خورده   نجات از جراحي شکم  آسم   درمان آسم  پسوريازيس  نجات از جراحي گوش  اوديو متري (نوارگوش )  آب آوردن گوش  شيپور استاش  درد شديد پا   Convulsion-Seizure  تشنج (بيماري صرع )  Malignancy) - Malignant mole  درمان مول بدخيم رحم   با روشهاي طب سنتي ايران  درمان بيماري زونا  Zona Disease   Herpes zoster  Meniere's disease  درمان بيماري مينيربا اصلاح مزاج و زالو درماني   periodontitis  درمان التهاب لثه با زالو درماني  arthritis rheumatoid  درمان روماتیسم مفصلی   Asthma  درمان بيماري آسم   Sinusitis disease  درمان سينوزت   درمان لاغري و چاقي تنها با بادکش  Multiple Sclerosis  شفايافتگان بيماري ام اس  Coronary artery disease  بیماری انسداد عروق کرونر   درمان سرطان با آب انگور  درمان زخم مقاوم به درمان  alopecia  treatment of abscesses on the scalp  Artery disease, heart  بيماري‌ سرخرگ‌هاي‌ قلب   بیماری مولتیپل اسکلروزیس یا ” MS “  دکتر محمود خدادوست  بسته آموزشی طب سنتی  فشار خون را جدی بگیریم   شعار امسال هفته سلامت  زباله‌های عفونی  نظام پزشکی  آموزشگاه گياهان داروئ   حاج طالب طبيب   استاندارهاي فني حرفه اي  امتحان پايان دوره  بيماران صعب العلاج  بيماران لاعلاج  نسخ بيماران صعب العلاج  دکتر سيد احمد ثاقبي  يوهان ابله  مصاحبه دکتر حاج طالبي با دکتر شيخ السلام  نفر اول اهداي خون  «حجامت قصري زيبا در كويري برهوت»  شماره 62 نشريه سازمان نظام پزشكي   حجامت اطفال  تاريخچه زالودرماني  زالودرماني ايراني   زالودرماني غربي   زالودرماني مدرن  آنچه از زالو درماني نمي دانيم   خدايا براي کشتن زالو ها مارا ببخش   خارش محل گزش زالو طبيعي است   خارش  زالو و زيبايي پوست  سي سال بي دردي  درد کمر  تصاوير زالودرماني  يکصد گياه  گياه درماني مدرن مردوداست  گياه درماني مدرن  استوخدوس  Lavander  Thymus vulgaris   گياه آويشن   ترنجبين   Alhagi camelorum   جو   Hordeum vulgar  ختمي   Althea officinalis  بهارنارنج  Citrus aurantium   گشنيز   coriandrum sativum  Terminalia chebula   هليله   Mentha pulegium   پونه   Cuminum , Cyminum   ((زيره سبز))  خارشتر – علف ترنجبينHedysarum Alhagi- Alhagi pseudalhagi   گزنه = انجرهUrtica - dioica   ليمو ترشCitrus limon  زعفران Crocus satirus  كتانLinum usitatissimum  انجيرFicus . Carica   انارPunica granatuml  صبر زرد Aloe vera  سير Garlic  Allium sativum  سياهدانه nigela-sativa   دارچين Cinnamonum verum   جرم شفا Healing crime   به کدامین گناه  دفاعيات دکتر حاج طالبي از طب سنتي  جوابيه مصاحبه دکتر لنکراني  دکتر ثاقبي  رئيس سابق دانشگاه علوم پزشکي مشهد دکتر ملکي  طب مدرن  قصه پرغصه   جانباز دفاع مقدس  30 بار جراحي بي نتيجه  پيرمردي که به خاطر ابتلا به بيماري برگر انگشتان پايش قطع شد  نوجواني که با يک زانو درد معمولي خانه نشين شد   قصه هاي پرغصه  طب ايراني :( طب سنتي ايران)  راز بيش از 2000 سال حفظ سلامتي و درمان دردهاي ايرانيان  در مان ايراني  پزشك ايراني   اصلاح مزاج و طبع  تغذيه ايراني   گياه درماني ايراني :   (حفظ الصحه )  علم پيشگيري در درمان ايراني   آفرينش ، طبيعت ، گياه   روشهاي درماني طب سنتي  تاثير غذا در پوست و زيبائي در طب سنتي  دومين سمينار باز آموزي طب سنتي ايران   دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي  رفتار درماني در طب سنتي ايران  بادکش   cupping  فصد  طب سوزني   diabetic foot   درمان کيست تخمدان  ( نجات از جراحي)  پزشکي موثر   معجزه درمان آلوپسي اراتا  درمان و اصلاح آنزيمهاي کبدي   آنزيمهاي کبدي   بيماري کبدي  کبد چرب  امتحان ترم سوم و چهارم   آموزشگاه حاج طالب  بيماري وجع مفاصل  بحران در بیماری ها   یبوست در طب سنتی  زکام و نزله  صداع   سردرد  اسباب احتباس طمث  خناق  بيماري دوار  بحوحه الصوت (خشونت صدا)  بيماري سدر  درمان قطعي انسداد عروق کرونر قلب با تائيد آنژيو گرافي  استنت گذاري   جراحي قلب باز   hepatitis B treatment   پذیرش دانشجوی طب سنتی  cirrhosis  سيروز کبدي  فیبروم رحم( Uterine fibroids )  myoma   گواهينامه بين المللي  نمونه گواهينامه بين المللي آموزشگاه گياهان داروئي حاج طالب طبيب  myoma   درمان هپاتيت B  مجتمع پزشکي حاج طالب  اولين همايش اصلاح سبک زندگي در عرصه تغذيه در مرکز استان خراسان شمالي   اصلاح سبک زندگي   همایش اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه  دکتر حاج طالبی   طب سنتی ایران   انجمن علمی گیاهان داروئی ایران   دکتر رضایی   fds  آخرین وضعیت سرطان در کشور  درمان وریکوسل  وریکوسل  طب سنتی   fatty liver  چند باور غلط   در مورد مصرف شامپو و صابونها  غذای ناسالم   ۷۱ درصد داروها در سوئیس  کشت گیاهان دارویی در ایران  "آنفلوآنزا B"  آنفلونزای A  Thrombocytopenia  ترمبوسایتوپنی  کاهش پلاکت خون  سوسیس، کالباس و نوشابه   گوشی های موبایل  آلوده تر از توالت!  زردچوبه  خاطرات ترسناک   پاکسازی حافظه   در جهان سرطان   هر سال 14 میلیون مورد جدید در جهان سرطان  دکتر خدا دوست   معاون طب سنتی وزیر بهداشت  گزارشی از تقلبات تکان دهنده در مکمل ها و داروهای گیاهی اروپا  نجات از قطع دست  کیست تخمدان   Treatment of diabetic foot ulcers  زخم پای دیابتی  شیادان طب سنتی   گرگان   غیر قانونی   مدعیان طب سنتی   شیمی درمانی   رساله ذهبیه   استاد عبادیانی   امام رضا , ع ,   دکتر سید احمد ثاقبی   دانشکده طب سنتی   جو   جو   آموزش طب سنتی   دیسکوپاتی  قهرمان کاراته   Effective therapy plant  گیاه درمانی موثر  گیاه درمانی مدرن   گیاه درمانی مزاجی   hepatitis B treatment   درمان سينوزت   Malignancy) - Malignant mole  Zona Disease   hepatitis B treatment   درمان سينوزت   Zona Disease   freckle  leeches therapy  blepharitis   طب موثر ایران   لوپوس   فشار خون   دیابت   پرستار   گزارش موردی   کیس ریپورت   دکتر حان طالبی   Asian Journal of Clinical Case Reports for Traditional and Alternative Medicine  طب مکمل   بهارنارنج  Thymus vulgaris   مدیرکل طب سنتی   موسسه حجامت ایران   دانشکده ارمنستان   کنگره طب سنتی و سرطان   ALL  خرم آباد   زالودرمانی ایرانی   زالودرمانی موثر  کنگره سرطان و طب سنتی   گزنه = انجرهUrtica - dioica   اولین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت   کارگاه مقاله نویسی گزارش موردی  ژرنال آسیائی گزارش موردی طب سنتی و مکمل   زعفران Crocus satirus  سایت جعلی   Diabetic Foot Ulcer  Diabetic Foot Ulcer  نمایشگاه پژوهش   استاندارخراسان شمالی   دپارتمان حاج طالب   طب سنتی نوین ایران   Modern Iranian Traditional Medicine  داروهای تقلبی   طب اسلامی   آیت الله تبریزیان   خبرگزاری فارس   هتک حرمت پزشکان زحمتکش ایران چرا ؟  تهیه کننده و کارگردان  زالوین کلات   موسسه فرهنگی آرمان مدیا   رامبد جوان   مهران مدیری   در حاشیه   جراحی رایگان پزشکان ایران در مناطق محروم   مجله علمی آسیائی گزارش موردی طب سنتی و مکمل   درمان سرطان خون با روش طب سنتی   حزیران  این سینا   رازی   جرجانی   زرتشت  اتاق احیا   آیت الله مکارم شیرازی   دکتر اصفهانی   دکتر محمد مهدی اصفهانی   پروانه طبابت   دکتر حسن حاج طالبی   مراجع ذی صلاح  روحانیت   hepatitis B treatment   Zona Disease   hepatitis B treatment   درمان سينوزت   انجمن زالودرمانی انگلیس   BRITISH ASSOCIATION OF HIRUDOTHERAPY  دکتر کنستانتین سوخوف   رئیس سازمان جهانی زالودرمانی  تقویم حجامت دروغ است  تقویم حجامت   استاندارد سازی تولید و پرورش زالو  تولید زالو  پرورش زالو  استان گلستان  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی   زالودرمانی   Dr. Andreas michalsen  دکتر آندرآس میکالسن  کشور آلمان  شهر برلین   Dr. Andreas michalsen  مرکز تولید و پرورش زالو در آلمان  bbez  International Symposium on the Diabetic Foot (ISDF) in The Hague in May 2019. This quadrennial meeti  International Symposium on the Diabetic Foot  Hague  Hague Netherlands  سمپوزیوم زخم پای دیابتی   شهر لاهه هلند  22 تا 25 می